Loader
Što i kako radimo

Usluge

Osnovna djelatnost

Osnovna djelatnost

OPREMA RADMAN d.o.o. je tvrtka osnovana 1992. godine, specijalizirana za prodaju ugostiteljske opreme, opremanje ugostiteljskih objekata te inženjering u opremanju.

Objekti koje opremamo su profesionalne kuhinje i restorani, kafići, uredski prostori, školski prostori, dječji vrtići, praonice rublja te mnogi drugi koji se uklapaju u naš prodajni program.

Ugostiteljska oprema

Ugostiteljska oprema

Važnije grupe proizvoda koje nudimo našim kupcima i partnerima su termička oprema, rashladna oprema, strojevi za pranje suđa, strojevi za pranje rublja, aparati za ugostiteljstvo, šankovi, inox neutralni namještaj, kuhinjski inventar, stolni restoranski inventar, bolnički inventar u prehrani i slično.

Zastupamo i prodajemo opremu mnogih poznatih svjetskih i domaćih proizvođača.

Projektiranje i izvođenje

Projektiranje i izvođenje

Razumijemo da svaki ugostiteljski objekt ima jedinstvene zahtjeve. Nudimo prilagođena rješenja koja odgovaraju vašim potrebama.

Objekte opremamo temeljem naših idejnih i tehnoloških rješenja i na bazi već izrađenih projekata koje kupci i investitor posjeduju.

 

Servis

Servis

Izvodimo montažu i servis naših proizvoda te putem naših servisnih partnera osiguravamo servis sa opskrbom rezervnih dijelova.

Naš tim stručnjaka je uvijek na raspolaganju kako biste maksimalno iskoristili svoju opremu.

Važni brojevi

Brojevi govore više od riječi

2980+
Zadovoljni klijenti
Povjerenje koje su nam klijenti povjerili njegujemo i opravdavamo iz dana u dan. Ponosni smo što sa klijentima održavamo dugotrajni odnos povjerenja i fokusiranosti na rezultat.
3000
Proizvodi
Naša ponuda obuhvaća preko 3000 proizvoda od različitih proizvođača koji ozbiljno shvaćaju osiguranje kvalitete, stalnu obuku i opskrbu rezervnim dijelovima.
32+
Godina iskustva
Sa preko 32 godine iskustva razvili smo se u jednu od vodećih tvrtki vezanu za prodaju i opremanje ugostiteljske opreme. Našim klijentima osiguravamo projektiranje, dostavu, montažu i servis.
Naše prednosti

Zašto odabrati nas

Naše usluge

Ponude koje dajemo su jasne i transparentne.

Garancija

Garantiramo kvalitetu svih usluga koje za vas obavljamo.

Profesionalost

Svakom poslu pristupamo planski, odgovorno i savjesno.

Jednakost

Za nas nema velikih i malih klijenata, značajnih ili manje značajnih poslova.

Kvaliteta

Nama je klijent uvijek na prvom mjestu. Sve ugovorene poslove završavamo u roku, bez skrivenih troškova.

Iskustvo

Više od 32 godine iskustva