Loader
Naša ponuda

Proizvodi

Termička oprema, rashladna oprema, strojevi za pranje suđa, strojevi za pranje rublja, aparati, šankovi, namještaj, kuhinjski inventar, stolni inventar, bolnički inventar...

Kvaliteta Profesionalnost Pouzdanost
Ukratko o nama

Ugostiteljska oprema

OPREMA RADMAN d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju ugostiteljske opreme, opremanje ugostiteljskih objekata te inženjering u opremanju.

Naša paleta kuhinjske opreme uključuje sve od profesionalnih štednjaka, pećnica, do najmodernijih aparata za pripremu hrane.

Za sve ljubitelje napitaka, nudimo vrhunsku bar opremu - od šankova, hladnjaka za piće do profesionalnih aparata za miješanje koktela.

Pročitaj više
2980+
Zadovoljni klijenti

Povjerenje koje su nam klijenti povjerili njegujemo i opravdavamo iz dana u dan. Ponosni smo što sa klijentima održavamo dugotrajni odnos povjerenja i fokusiranosti na rezultat.

3000
Proizvodi

Naša ponuda obuhvaća preko 3000 proizvoda od različitih proizvođača koji ozbiljno shvaćaju osiguranje kvalitete, stalnu obuku i opskrbu rezervnim dijelovima.

32+
Godina iskustva

Sa preko 32 godine iskustva razvili smo se u jednu od vodećih tvrtki vezanu za prodaju i opremanje ugostiteljske opreme. Našim klijentima osiguravamo projektiranje, dostavu, montažu i servis.

Firme i dobavljači s kojim poslujemo

Partneri

Ozti
Tecfrigo
Bartscher
Lacor
Fimar
Končar kuhinje